Ställ in avisering för e-faktura Handelsbanken

För att få koll på dina fakturor kan du ställa in en avisering i din internetbank, detta går att göra i de flesta internetbanker. Då får du ett sms eller mejl när du har fått en ny faktura. Om du inte anmält dig för e-faktura kan du läsa denna guide för att se hur du går tillväga.

1. Gå in på E-faktura och Autogiro

Logga in i internetbanken och gå till Betala och överföra och E-faktura och Autogiro.

2. Ställ in notifieringar

Under översikten för dina e-fakturor kan du klicka på Ställ in Notifieringar.

3. Välj vilka händelser du vill ha en notifiering för och klicka på Utför.

Obs! Om du både har fast telefoni/bredband och mobil telefoni/bredband från Telia kan du bara välja att få aviseringar för e-faktura för en av tjänsterna.

Tips! Vill du se hur du ställer in detta för en annan bank, klicka här. Funktionen finns ej i SEB:s internetbank.