Döp om nätverk/byt nätverkslösenord med Sagemcom F@st 5370e

1. Öppna en webbläsare och skriv in adressen 192.168.1.1 i adressfönstret. Tryck på Enter.
  2. Logga in med dina användaruppgifter Om en inloggningsruta visas, ange Administrator som ditt användarnamn (Viktigt med stort A). Fungerar inte det, skriv in admin istället.

Skriv sedan in det lösenord (Access Key) som står på undersidan/baksidan av din wifi-router. Klicka på Login.
  3. Klicka på wifi.
  4. Ändra nätverksnamn Kolla så att du är inne på fliken Basic. I rutan SSID kan du fylla namnet som du vill att ditt wifi ska ha. Det är detta namn som dyker upp när man söker efter wifi.

Följ sista steget för att spara dina ändringar.
  5. Ändra lösenord I rutan efter Password fyller du i det lösenrod du vill ha. Fyll i samma lösenord igen i Confim Password. Lösenordet måste vara minst 8 tecken. I raden under Password ser du hur säkert ditt lösenord är.

Rött markerar minst säkert, och grönt är mest säkert. Vi rekommenderar att du blandar stora och små bokstäver tillsammans med siffror.

Tryck på Apply för att spara dina ändringar.

Observera: om du ändrar namn eller lösenord på ditt wifi, behöver du logga in på nätverket med dina enheter på nytt. Följ den här guiden om du vill ha hjälp med det.