Byt säkerhetskod för Telia E-leg på Windows

1. Högerklicka på ikonen för Net iD i aktivitetsfältet, som du hittar nere till höger vid klockan. Klicka på Administration

2. Klicka på Mina e-legitimationer.

3. Klicka på Telia EID IP5a (legitimering).

4. I det första fältet anger du den nuvarande säkerhetskoden (pin-koden). Fyll i din nya kod i båda fälten Ny säkerhetskod och Bekräfta säkerhetskod. Den nya koden ska vara sex tecken lång och bara bestå av siffror. Klicka därefter på OK

5. Upprepa steg 1 till 4 för att byta säkerhetskod för underskrift. I steg 3 klickar du då istället på Telia EID IP5a (underskrift).