Byt operatör i utlandet med ZTE

Innan du börjar

För att kunna använda ditt mobila bredband utomlands måste du först ta bort spärren för utlandsroaming. Detta kan du göra hos Telias butiker eller genom att kontakta vår kundtjänst

1. Starta programmet ZTE. Klicka på Inställningar (kugghjulet).

2. Välj Operatörsval i vänstermenyn och klicka sedan i Manuellt.

3. Klicka på Sök och välj en av operatörerna i listan. Klicka sedan på Använd. Nu har du valt operatör.