Byt operatör i utlandet med Huawei

Innan du börjar

För att kunna använda ditt mobila bredband utomlands måste du först ta bort spärren för utlandsroaming. Detta kan du göra hos Telias butiker eller genom att kontakta vår kundtjänst.

1. Välj Inställningar (kugghjulet) i menyn.

2. Välj Alternativ.

3. Klicka på Nätverk.

4. Välj Registreringsläge (flik längst upp i fönstret) och därefter Sök och registrera manuellt. Klicka sedan på Uppdatera och välj operatör. Klicka sedan på Registrera.