Beställ Telia Autogiro

Det bästa alternativet är E-faktura med automatisk betalning!

E-faktura med automatisk betalning är ett miljövänligt, säkert och enkelt sätt att få och betala fakturor. Dessutom sparar du pengar – du behöver inte betala någon fakturaavgift. Det är flexibelt – du kan ändra eller ta bort betalningen fram till uttagsdatum, du kan göra uppehåll eller avbryta när som helst. Tjänsten innebär att banken bevakar och utför betalningen på förfallodagen, utan att du behöver godkänna. De flesta bankerna erbjuder denna tjänst - läs mer på din internetbank.  

Har du inte internetbank? Då kan vi erbjuda Telia Autogiro. Med Telia Autogiro betalas din faktura automatiskt på förfallodagen. För fast bredband, fast telefoni och tv kan du fortfarande få en pappersfaktura med autogiro, vilket också innebär att en fakturaavgift tillkommer. Om du inte vill ha en pappersfaktura kan du välja e-faktura för att slippa fakturaavgiften. För mobilabonnemang och mobilt bredband får du en avisering via sms istället för pappersfaktura. Ingen fakturaavgift tillkommer.

Beställning av autogiro kan ta upp till fyra veckor.
  Ska du byta bank men vill ha kvar dina medgivanden för autogiro, informera din nya bank att du har medgivande för autogiro så hjälper de dig att flytta över medgivandet till ditt nya bankkonto. Dina fakturor kommer att fortsätta att dras automatiskt utan avbrott.

Beställ på Mitt Telia

Du kan beställa autogiro direkt på Mitt Telia – allt du behöver är ett BankID. Beställ autogiro här.
Tänk på att du fortfarande kommer att få en pappersfaktura för fasta tjänster (bredband, tv och fast telefoni). 

Det måste vara samma person som står för abonnemanget som för bankkontot.

Beställ autogiro via post

Ladda ner blankett för Telia Autogiro.

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

SÖK SUPPORT