Beställa nytt simkort

Behöver du ett nytt simkort till din mobil, surfplatta eller kanske till hemlarmet? På Mitt Telia kan du beställa ett nytt, helt kostnadsfritt.

Beställa nytt simkort

Gör beställningen på Mitt Telia

1. Logga in på Mitt Telia med Bank-ID.

2. Klicka på Abonnemang och välj det nummer du vill beställa ett nytt simkort till.

3. Under rubriken Inställningar klickar du på Lås upp - spärra - beställ simkort.

4. Välj Beställ nytt simkort.

Simkortet är ett så kallat trippelkort och kan anpassas till alla slags mobiltelefoner, surfplattor och prylar som använder simkort.

Vill du veta mer om kontantkort?

Har du funderat på hur du kommer igång med kontantkort, vilken laddning du ska välja eller vad som gäller utomlands så hittar du mer information här.