Avsluta F-Secure SAFE

Om du inte längre vill använda F-Secure SAFE kan du avsluta tjänsten genom att logga in på Mitt Telia.
När tjänsten avslutats stängs kontot på MySAFE. Skyddet på den enhet som du använt kommer att upphöra direkt. Tjänsten har ingen uppsägningstid.

1. Logga in på Mitt Telia. för att avsluta tjänsten F-secure SAFE.

2. Under Mina abonnemang, klicka på det abonnemang som har kopplats till tjänsten.

3. Klicka på F-secure SAFE under Aktiva tjänster. Välj avaktivera och klicka på uppdatera.  När tjänsten avslutats stängs kontot på MySAFE skyddet på den enhet som du använt kommer att upphöra direkt.