Avinstallera Säker surf eller F-secure SAFE

För att avinstallera Säker surf eller F-secure SAFE gör du följande.

Med Windows

Om du vill avinstallera Säker surf eller F-secure SAFE gör du det via kontrollpanelen.
Du kan också ladda ner och köra avinstallationsprogrammet nedan.

Avinstallera Säker surf/F-secure SAFE

Med Mac

Klicka på Program och sök fram Säker Surf alternativt F-secure SAFE bland de installerade programmen. Klicka på mappen Telia Säker surf eller F-secure SAFE.
Klicka sedan på Avinstallera.

Med iOS

Ta bort Säker surf alternativt F-Secure SAFE genom att avinstallera appen i din mobil.
Håll fingret på appen tills alla ikoner på skärmen börjar skaka. Ta sedan bort appen genom att klicka på krysset som visas till vänster på ikonen.

Med Android

Ta bort Säker surf alternativt F-Secure SAFE genom att avinstallera appen i din mobil.
Öppna appen Inställningar.
Välj Appar eller Apphanteraren.
Tryck på den app som du vill avinstallera.
Tryck på Avinstallera.