Avaktivera hitta din iPhone från en dator

Inför service måste du logga ut helt ifrån iCloud. Hitta min iPhone/iPad är en funktion i iCloud som gör att enheten stöldskyddas med en låsning. Om din iPhone/iPad skickas in med iCloud aktiverat kan service ej utföras. Tänk också på att innehållet på din enhet alltid raderas vid service så glöm inte att göra en back-up via iCloud eller din dator innan den lämnas in

  1. Gå till icloud.com och logga in med det Apple-ID som är anslutet till enheten i fråga.

  2. Klicka på Hitta min iPhone-symbolen.

  3. Verifiera så att enheten är med i listan ”alla enheter”.

  4. Se till att enheten är avstängd eller inte ansluten till något nätverk.

  5. Klicka på enheten som du vill stänga av Hitta min iPhone på.

  6. Se till att klicka på ”Ta bort från konto” och inte ”Radera iPhone”.

    "Ta bort från konto" dyker bara upp ifall enheten inte är ansluten till något nätverk eller är avstängd.

  7. När enheten inte längre är med i listan har Hitta min iPhone stängts av korrekt.

    Observera att det kan ta några sekunder innan samtliga av Apples system känner av denna förändring.

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

SÖK SUPPORT