Avaktivera iMessage vid byte av mobil

När du byter från en iPhone till en mobil av annat fabrikat kan du behöva avaktivera iMessage för att kunna skicka sms. Vi hjälper dig.

  1. Gå till Apples hjälpsida

    Gå till Apples egen sida för avaktivering av iMessage.

  2. Avregistrera ditt mobilnummer

    Scrolla ner till rubriken "No longer have your iPhone?"

  3. Fyll i ditt mobilnummer i översta rutan där det står Phone Number.

  4. Nu får du ett sms till din nya mobil med en kod.
     

  5. Fyll i den sexsiffriga koden i nedersta rutan på samma sida där det står Confirmation Code.
     

  6. Klicka på Submit.
     

  7. Du ska nu kunna skicka vanliga sms med din nya mobil

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

cf-close-icon cf-add-round-icon cf-remove-round-icon cf-star-icon cf-check-icon

SÖK SUPPORT