Återbetalning från Telia

Har du fått en kreditfaktura från oss så betyder det att du kommer att få pengar tillbaka från oss. Beloppet återbetalas via ett utbetalningskort alternativt så krediteras beloppet mot en annan innestående faktura. Har du autogiro på det aktuella abonnemanget sätts pengarna in på autogirokontot.

Så här gör du för att få pengarna insatta på ditt konto:

Om du hellre vill få pengarna insatta på ditt konto så kan de flesta banker sätta in utbetalningen kostnadsfritt på ditt konto. Kontakta din bank för mer information.

Annars går det bra att skicka ett brev till oss. Invänta ditt utbetalningskort och skriv sedan ett brev till nedanstående adress. I brevet bifogar du en lapp med uppgifter om vilken bank, clearing- och kontonummer som du vill ha pengarna insatta på. Det är viktigt att du även bifogar utbetalningskortet.

TeliaSonera AB
Återbetalningar
Box 1264
621 23 VISBY

Om du vanligtvis betalar dina fakturor via autogiro så sätts pengarna automatiskt in på det konto du angivit för fakturering om kontot fortfarande är aktivt.

Är ditt utbetalningskort inte giltigt längre?

Om ditt utbetalningskort har förfallit så kan du kontakta kundtjänst för att få beloppet krediterat på din nästa faktura. Har du inget abonnemang hos Telia längre så kan du skicka avin till adressen ovan. Bifoga lapp med uppgifter om bank, clearing- och kontonummer. Det är viktigt att du även bifogar utbetalningskortet

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mailar vi en länk till den här guiden.

{{ctrl.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{ctrl.model.smsStatusMessage}}

SÖK SUPPORT