Använd Play+

Med Play+ ser du på tv och film var, när och hur du vill via dator, mobil och surfplatta. Här förklarar vi tjänstens olika funktioner och hur du använder Play+.

Logga in

Om du glömt ditt användarnamn eller lösenord, klicka på länkarna nedanför inloggningsrutan för att få nya användaruppgifter skickade till din mail.

Logga in på Play+ här.

OBS! Du behöver ha Microsoft Silverlight installerat på din dator för att kunna använda Play+. Ladda ner Silverlight genom att klicka här. Tänk på att inte använda Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox när du använder tjänsten, webbläsarna stödjer inte Silverlight. Läs mer här. Använd till exempel Internet Explorer eller Safari.

Tv

Om du köpt ett tv-paket kan du titta på dina valda tv-kanaler under fliken Tv. Här finns också vår tv-guide där du hittar information om pågående och kommande program.

Playtjänster

Till varje tv-paket ingår playtjänster med inspelade program, serier och filmer som du kan titta på när du vill. Playtjänsterna innehåller alla eller en stor del av programmen som sänds i motsvarande tv-kanal, men också massor av innehåll för att du ska kunna se hela säsonger av populära filmer och serier.

För mer information, klicka här.

Filmbutiken

I Filmbutiken kan du hyra film direkt. Här finns ett stort utbud av film inom kategorier som action, barn, drama med mera. Topplistan ger dig en snabb överblick över vilka filmer som hyrs mest just nu och Nytt i butiken visar veckans nya filmtitlar.

OBS! Tänk på att du inte kan hyra film direkt via din iPad eller iPhone. Filmen hyr du istället via datorn och därefter kan du titta på filmen i Play+ appen.

För mer information om hur du hyr film, klicka här.

Ändra kontoinställningar

Loggar du in i Play+ från datorn kan du ändra kontoinställningar genom att klicka på Mitt konto och därefter på Inställningar. Använder du Play+ appen, klicka på menyn högst upp till vänster och sedan på Inställningar. Då kan du exempelvis byta lösenord, pinkod eller ändra din registrerade e-postadress.

Sökfunktionen

Du kan enkelt söka efter ett specifikt program, film, skådespelare, regissör etc via sökfunktionen. Klicka bara på förstoringsglaset och skriv sedan in det du söker.

Bra att veta

Tekniken som Play+ använder gör att du kan titta på hastigheter från cirka 0,5 Mbit/s. Rekommenderad bandbredd är dock 2 Mbit/s eller högre. Ju mer bandbredd som finns, desto bättre bildkvalitet får du.

Du kan använda tjänsten på upp till fyra olika registrerade enheter, och vara inloggad på två enheter åt gången.