Använd surfskyddet och föräldrakollen

Surfskyddet blockerar skadliga webbplatser för att skydda din dator och dina personuppgifter.
Med föräldrakontrollen kan du blockera vissa webbplatser och sökresultat samt sätta tidsgränser för datoranvändning/surfande.

1. Öppna F-Secure och gå till Surfskydd

Öppna F-Secure SAFE och klicka på Familjeregler i menyn till vänster.

2. Klicka på Inställningar

Så här ser det ut om du inte har gjort några ändringar. Klicka på My SAFE längst ner för att ändra inställningarna. Du hittar även samma länk här.

3. Logga in på My SAFE

Logga in med din e-postadress och lösenord.

4. Välj den enhet du vill skydda

För att göra ändringar väljer du den person och enhet du vill ändra inställningarna för.

5. Klicka på Föräldrakoll.

6. Aktivera tidsgränser för surf

Dra reglaget till höger för att aktivera tidsgränser för surfande. Klicka sedan på redigera för att ställa in tider då det inte går att surfa på enheten.

7. Aktivera Innehållsfiltrering

Dra reglaget till höger för att aktivera innehållsfiltrering. Klicka på redigera för att välja innehåll som du vill blockera.

8. Du kan sedan se en sammanfattning av inställningarna.