Använda bankskyddet i F-secure Safe

Så här använder du bankskyddet i F-secure Safe. Gör dina bankärenden och internetshoppa säkert online.

1. Öppna F-Secure och gå till Inställningar

Öppna F-Secure SAFE och klicka på Surfskydd nere i botten.

2. Klicka på Inställningar
  3. Öppna F-Secure och gå till Inställningar

Klicka på Inställningar om du vill göra ändringar i bankskyddet.

4. Bankskyddet är aktiverat per automatik

Bankskyddet är aktiverat per automatik när du har installerat F-Secure SAFE. Om du vill avaktivera det ändrar du reglaget till OFF.

5. Bankskyddet i användning

När du går in på din banks hemsida är bankskyddet aktivt, detta ser du genom den ruta som dyker upp.

6. Bankskyddet blockerar andra sidor

Bankskyddet innebär att alla andra sidor blockeras. Detta ser du om du försöker gå in på en annan sida. När du är klar med dina bankärenden avslutar du därför bankskyddet genom att klicka på Avsluta