Använd AirPlay

Med AirPlay kan du enkelt streama innehållet från Play+ appen direkt till din Apple TV. Så här gör du för att aktivera AirPlay på din iPhone eller iPad.

1. Anslut din iPhone eller iPad till samma wifi-nätverk som din Apple TV är.

2. Öppna Play+ appen i din mobil eller surfplatta

Starta sedan programmet eller filmen du vill se.

3. När programmet har startats klicka på ikonen för AirPlay. Du hittar den längst ner till höger.

4. Klicka på Apple TV i menyn.

5. Programmet eller filmen spelas nu upp på din Apple TV.

Tillfälliga problem med undertexter

Ett fåtal äldre titlar i Filmbutiken saknar undertexter när AirPlay-funktionen används. Problemet med textning uppstår även på ett par linjära tv-kanaler.

Vi jobbar på att lösa problemet och räknar med att samtliga filmer och kanaler kommer att ha fungerande undertexter inom kort.