Anslut mobil till wifi Samsung

  1. Öppna inställningar

    Klicka på Wi-Fi. 

  2. Aktivera wifi och anslut

    Aktivera wifi genom att dra reglaget till höger. Välj sedan det nätverk du vill ansluta till. Namnet på ditt wifi hittar du under eller på baksidan av din router eller wifi-repeater, lösenordet är benämnt som WPA, PSK, Wireless Key eller Lösenord.

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

SÖK SUPPORT