Anslut till Telia Sense wifi

Följ dessa instruktioner för att ansluta en mobiltelefon, surfplatta eller dator till bilens wifi.

ANSLUT EN MOBILTELEFON ELLER SURFPLATTA

1. Gå till Inställningar på din mobil, surfplatta eller dator. Klicka på wifi.

2. När bilen är igång och din Telia Sense-enhet är påslagen ska du hitta namnet på din bils wifi i listan över tillgängliga nätverk. Observera att det kan dröja någon minut efter att du startat bilen tills ditt wifi är tillgängligt.

3. Klicka på Anslut eller motsvarande.

4. Ange det lösenord du ställde in för bilens wifi.

ANSLUT EN DATOR

1. När bilen är igång ska namnet på bilens wifi dyka upp i listan över tillgängliga nätverk på din dator. I Windows hittar du enklast nätverken genom att klicka på nätverksikonen till höger i verktygsbalken i skärmens underkant. På en Mac hittar du nätverksikonen längst ut till höger i toppmenyn.

2. Välj bilens wifi och klicka på Anslut eller motsvarande.

3. Ange det lösenord du ställde in för bilens wifi.

Du kan ansluta upp till fem enheter samtidigt till bilens wifi. Hastigheten beror på Telias mobilnätstäckning där du befinner dig, och på antalet anslutna enheter.

Observera att wifi via Telia Sense endast är tillgängligt när bilen är igång och en kort stund därefter.