Anslut mobilen till wifi

  1. Klicka på Anslutningar i menyn.

  2. Välj Ansluta till ett wifi-nätverk och följ sedan instruktionerna.

    Ombeds du att skriva in ett nätverkslösenord finns det angivet (om du inte tidigare ändrat detta) under eller på baksidan av din router eller wifi-repeater, benämnt WPA, PSK, Wireless Key eller Lösenord.

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mailar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

SÖK SUPPORT