Anslut din dator till trådlöst nätverk med Windows 10

1. Gå till startmenyn genom att högerklicka på Windowsflaggan längst ned till vänster.

2. Välj Nätverksanslutningar.

3. Dubbelklicka på Wi-Fi.

4. Klicka på det trådlösa nätverk som du vill ansluta dig mot. Välj sedan Anslut.

5. Skriv in nätverksnyckeln. Det är den tio tecken långa kod som finns på undersidan eller baksidan av din wifi-router eller wifi-repeater. Den kallas även WPA, PSK, Wireless Key eller Lösenord.

Tryck sedan på Nästa.

6. Klicka på Ja på frågan som dyker upp.

Nu är datorn ansluten mot det trådlösa nätverket.