Ändra lösenord för Play+

  1. Logga in på ditt Play+ konto via datorn eller Play+ appen

    Klicka på Logga in och fyll i dina användaruppgifter.

  2. Klicka på Mitt konto och därefter på Inställningar.  Använder du Play+ appen, gå till menyn högst upp till vänster och välj sedan Inställningar.

  3. Gå till Lösenord och klicka på Ändra

  4. Ange ditt nuvarande lösenord och välj sedan ett nytt

    Klicka därefter på Skicka. En bekräftelse skickas till din registrerade e-postadress att lösenordet har ändrats.

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

cf-close-icon cf-add-round-icon cf-remove-round-icon cf-star-icon cf-check-icon

SÖK SUPPORT