Aktivera/avaktivera Wifi-samtal på din Sony Xperia-mobil

Om du inte ser Wifi-samtal-symbolen på din display kan du behöva aktivera Wifi-samtal i inställningarna. Din mobil måste ha den senaste mjukvaran, så här uppdaterar du din Sony XperiaHär kan du läsa mer om Wifi-samtal och vilka mobiltelefoner det gäller.

1. Öppna inställningar.

2. Scrolla ner till Trådlöst och nätverk och klicka på Mer.

3. Klicka på Wi-Fi-samtal.

4. Slå på aktiveringen för Wifi-samtal.

5. Klicka på Samtalsinställningar.

6. Välj Wifi-samtal i första hand. Detta val gör du om det är dålig 4G-täcking. Har du god 4G-täckning är det bättre att ta det andra valet, Mobildata i första hand.

7. Nu kan du ringa med Wifi-samtal.