Aktivera/avaktivera Wifi-samtal på din Sony Xperia-mobil

Om du inte ser Wifi-samtal-symbolen på din display kan du behöva aktivera Wifi-samtal i inställningarna. Din mobil måste ha den senaste mjukvaran, så här uppdaterar du din Sony Xperia.

  1. Öppna inställningar. 

  2. Scrolla ner till Trådlöst och nätverk och klicka på Mer. 

  3. Klicka på Wi-Fi-samtal.

  4. Slå på aktiveringen för Wifi-samtal.

  5. Klicka på Samtalsinställningar.

  6. Välj Wifi-samtal i första hand. Detta val gör du om det är dålig 4G-täcking. Har du god 4G-täckning är det bättre att ta det andra valet, Mobildata i första hand.

  7. Nu kan du ringa med Wifi-samtal.

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

SÖK SUPPORT