Aktivera/avaktivera Wifi-samtal på din Samsung-mobil

Samsung har för närvarande möjliggjort Wifi-samtal på Galaxy S7 och S7 Edge. 
Din mobil måste ha den senaste mjukvaran, så här uppdaterar du din Samsung Galaxy S7/S7 Edge.

  1. Öppna inställningar
  2. Klicka på ”Anslutning”
  3. Klicka på ”Wi-Fi samtal”
  4. Slå på aktiveringen för Wifi-samtal
  5. Välj ”Wifi prioriterat” i första hand.

    Detta val gör du om det är dålig 4G-täcking. Har du god 4G-täckning är det bättre att ta det andra valet, ”Mobilnät prioriterat” i första hand

  6. Nu kan du ringa med Wifi-samtal

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

SÖK SUPPORT