Aktivera/avaktivera VoLTE på din Sony Xperia-mobil

Om du inte ser VoLTE-symbolen på din display kan du behöva aktivera VoLTE i inställningarna. Din mobil måste ha den senaste mjukvaran, så här uppdaterar du din Sony Xperia.

  1. Öppna inställningar. 

  2. Scrolla ner till Trådlöst och nätverk och klicka på Mer. 

  3. Klicka på Mobila nätverk. 

  4. Klicka på Önskad nätverkstyp.

  5. Välj 4G. 

  6. Dra reglaget till höger för att aktivera VoLTE.

  7. I bilden till vänster är VoLTE aktivt och till höger passivt. 

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

SÖK SUPPORT