Aktivera/avaktivera VoLTE på din Huawei-mobil

Om du inte ser VoLTE-symbolen på din display kan du behöva aktivera VoLTE-samtal i inställningarna. Din mobil måste ha den senaste mjukvaran, så här uppdaterar du din Huawei.  

  1. Öppna inställningar och klicka på Mer. 

  2. Klicka på Mobilnätverk.

  3. Klicka på Önskad nätverkstyp.

  4. Välj 4G. 

  5. Dra reglaget till höger för att aktivera VoLTE.

  6. När du ser 4G-symbolen bredvid täckningsstaplarna är VoLTE aktivt. 

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

SÖK SUPPORT