Aktivera Netflix

Streamingtjänsten Netflix ingår utan extra kostnad i en del av våra mobilabonnemang och tv-paket. Här hittar du en guide för att aktivera ditt Netflix-konto.

Aktivera Netflix

Att börja med

Innan du kan börja titta behöver du först:

1. Följa registreringslänken via ditt aktiveringsmejl eller på Mitt Telia

2. Skapa ett nytt eller koppla ditt befintliga Netflix-konto till oss på Telia

I den här guiden visar vi dig hur du gör för att komma igång, steg för steg.

Registrera Netflix

När du köper Netflix via Telia skickar vi ut ett e-post med en aktiveringslänk. Mejlet kommer från noreply@telia.se och har rubriken: Kom igång med Netflix. Om du inte hittar mejlet dubbelkolla mappen skräppost i din mejl.

Alternativt kan du logga in på Mitt Telia och klicka på knappen Registrera, som syns vid din Netflix-tjänst.

Skapa nytt

Följ dessa steg om du inte redan har ett Netflix-konto

1. Klicka på länken i aktiveringsmejlet för att komma till Netflix webbsajt

2. Fyll i din e-postadress och välj därefter ett lösenord

3. Välj vilket Netflix-abonnemang du vill ha, det som ingår utan extra kostnad eller ett premium-konto för 50 kr extra/mån (läggs på din Telia-faktura)

4. Bocka i vilka enheter du kommer att titta på, vilka som ska titta, vilket språk du vill ha samt vad för typ av innehåll du gillar

5. Klar! Nu kan du börja streama

Koppla befintligt konto

Följ dessa steg om du redan har ett Netflix-konto

1. Klicka på länken i aktiveringsmejlet för att komma till webbsajten för Netflix

2. Ange din e-postadress och lösenord för Netflix

3. Välj vilket Netflix-abonnemang du vill ha, det som ingår utan extra kostnad eller ett premium-konto för 50 kr extra/mån (läggs på din Telia-faktura)

4. Klar! Nu kan du börja streama

När du kopplar ditt befintliga Netflix-konto till oss på Telia kommer vi att ta över faktureringen av tjänsten.

Registrering klar

Nu är det bara att börja streama. Netflix stöds på en rad olika enheter, så att du ska kunna kolla när och var du vill.

Du kan när som helst byta till eller från ett premiumkonto på Mitt Telia eller via Netflix.

Om du glömt vilken e-postadress du använde när du registrerade dig för Netflix via Telia kan du logga in på Mitt Telia och klicka på påminn mig om mina inloggningsuppgifter.