Aktivera tv från Telia

Om du inte har kopplat in din tv behöver du först göra det. Läs då denna guide.

1. Starta tv:n

Starta din tv och välj den källa du kopplade in HDMI-kabeln i. Detta gör du med hjälp av fjärrkontrollen, ofta heter denna knapp ”source”, ”källa”, ”input” eller ”av” men det kan variera mellan olika fjärrkontroller.

När du valt rätt källa ska du få upp en bild som visar att tv-tjänsten håller på att starta upp.

2. Tryck in din koder

Dina inloggningsuppgifter finns i det bekräftelsebrev som du fick vid beställningen av tjänsten. Du kan också hitta dina tv-koder på Mitt Telia.

Skriv in identifikationskoden på 10 siffror, fältet byts sedan automatiskt.

Skriv sedan in kontrollkoden, avsluta med OK.

3. Din tv är nu aktiverad.