Aktivera tv från Telia

Om du inte har kopplat in din tv behöver du först göra det. Läs då denna guide.

1. Starta tv:n

Starta din tv och välj den källa (Source) du kopplade in HDMI-kabeln i. Detta gör du med hjälp av din tv-fjärrkontroll, ofta heter denna knapp ”source”, ”källa”, ”input” eller ”av”.

När du valt rätt källa ska du få upp en bild som visar att tv-tjänsten håller på att starta upp.

2. Tryck in dina koder

Dina inloggningsuppgifter finns i det bekräftelsebrev som du fick vid beställningen av tjänsten. Du hittar också dina tv-koder på Mitt Telia under rubriken Koder.

Bara en identifikationskod kan användas per tv-box. Har du ett tvillingabonnemang måste du skriva in identifikationskoden för det abonnemanget.

Skriv in identifikationskoden (10 siffror).

Skriv sedan in kontrollkoden, avsluta med OK.

3. Din tv är nu aktiverad.