Aktivera och avaktivera roaming Samsung

När du åker utomlands och vill surfa behöver du har roaming påslaget. När du inte vill surfa längre slår du av det. Roamingavgifter för respektive land hittar du här

  1. Öppna inställningar för mobilnätverk

    Öppna Inställningar och klicka på Mobilnätverk.

  2. Aktivera dataroaming

    Här kan du välja att aktivera eller inaktivera Dataroaming.

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

SÖK SUPPORT