Aktivera Play+

För att kunna använda Play+ behöver du först aktivera tjänsten. Det gör du genom att klicka på aktiveringslänken som har skickats till dig via mejl eller sms. Du kan också aktivera Play+ på Mitt Telia, följ då guiden nedan.

1. Logga in på Mitt Telia.

2. Under Mina Abonnemang klickar du på Telia Play+. Har du fler abonnemang behöver du först klicka på Visa alla abonnemang längst ner på sidan.

3. Klicka på Aktivera Play+ Huvudkonto.

4. Ditt användarnamn är din angivna e-postadress. För att välja ett nytt, klicka på ändra. Välj sedan ett lösenord. Godkänn därefter våra villkor och klicka på Aktivera.

5. Ditt konto på Play+ är nu aktivt. Innan du loggar in på playplus.telia.se eller appen, behöver du aktivera ditt Play+ Start-paket på Mitt Telia

6. Inne på Mitt Telia och din Play+ sida (följ steg 1-3 ovan) klicka på Play+ Start för 0kr/mån. Inne i den grå rutan, klicka på Välj

7. Välj Bekräfta. Nu har du gjort din kostnadsfria beställning.

8. Vänta några minuter innan du går in på Play+ sidan (följ steg 1-3). Nu ska du se ditt Play+ Start-paket under Aktiva tv-paket

9.  Börja använda tjänsten. Logga in på Play+ eller ladda ner appen för Windows, IOS eller Android.