Aktivera platstjänster Huawei

Med platstjänster aktiverat samlas data in via GPS, Bluetooth, wifi och mobilmaster för att fastställa din ungefärliga plats.

1. Öppna Avancerade Inställningar

Öppna Inställningar och scrolla ner till Avancerade Inställningar.

2. Klicka på Platsåtkomst

Klicka på Platsåtkomst.

3. Aktivera Kom åt min plats

För att använda GPS:en måste Kom åt min plats vara aktiverad. Du kan välja vilka program som ger den informationen, till exempel GPS, wifi och mobila nätverk. Detta påverkar tillförlitligheten och din batterianvändning.

Om du inte vill dela med dig av din platsinformation för du reglaget åt vänster på Kom åt min plats