Aktivera och avaktivera roaming Sony

När du åker utomlands och vill surfa behöver du har roaming påslaget. När du inte vill surfa längre slår du av det. Roamingavgifter för respektive land hittar du här

1. Öppna inställningar för mobila nätverk

Gå in på Inställningar och klicka sedan på Mer under rubriken Trådlöst och nätverk.

2. Gå vidare

Klicka på Mobila Nätverk

3. Aktivera eller stäng av dataroaming

Här hittar högst upp Dataroaming med ett skjutreglage som visar grått om det är inaktiverat eller grönt om det är aktiverat.

Dra reglaget till höger för att aktivera dataroaming.

Du kommer få ett varningsmeddelande där du måste trycka på Ok för att komma vidare.

Om du istället vill stänga av dataroaming så drar du reglaget till vänster så att det får den gråa färgen.