HJÄLPSURF – RÄDDAREN I WIFI-NÖDEN

Avgrävda kablar, trasiga routrar eller åsknedslag. Orsaken till strul kan vara många, men vi hjälper dig att hålla dig uppkopplad i alla lägen.

Erbjudande

- 300 GB surf utan kostnad
- Wifi-router och SIM-kort ingår
- Koppla upp och starta direkt

BEHÖVER DU KÖPA MER SURF?

SÅ SKICKAR DU TILLBAKA DIN ROUTER

• Skicka tillbaka routern i originalkartongen
  • Skicka med alla tillbehör
  • Klistra på restusedeln som följer med i kartongen
  • Spara följesedeln som följer med i kartongen

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

close information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic playbutton