Telia Care & Repair

Samsung mobilservice

Det är lätt hänt att olyckan är framme och du behöver lämna in din Samsungmobil på lagning. Kanske behöver du laga en sprucken skärm, en trasig baksida eller byta batteri. Telia Care & Repair reparerar med originaldelar.

Telia Care & Repair fixar din Samsung-mobil

Vi kan laga en Samsung-telefon om skärmen gått sönder eller om du fått något annat problem med den. Oavsett vilken Samsung du har lönar det sig oftast att laga den istället för att köpa en ny.  Att laga en Samsung kan innebära att du kan använda den i flera år efter det att den gått sönder. Att laga istället för att kassera en mobiltelefon är mycket bättre för både din plånbok och miljön.

Telia Care & Repair ger garanti på våra Samsung-reparationer
Våra erfarna tekniker lagar alltid din telefon med originaldelar och vi genomför en noggrann funktionskontroll efter att vi är klara med din produkt. Därför ger vi 3 månaders garanti på vårt arbete.

Att tänka på innan du lämnar in din Samsungmobil

Innan du lämnar in din Samsung-telefon på lagning rekommenderar vi att du gör en säkerhetskopia av telefonen då vi nollställer den under lagningen eller i vissa fall byter ut enheten. Har du en Telia försäkring ska du vid en reparation registrera den som ett försäkringsärende. Du kan dock lämna in din Samsung till oss även om du har ett annat abonnemang än Telia eller saknar en Telia försäkring. 

Vilka problem kan du lösa på egen hand?

  • Se till så att SIM-kortet sitter ordentligt.
  • Installera den senaste mjukvaran eller gör en fabriksåterställning om telefonen hänger sig eller stänger av sig. 
  • Tänk på att göra en backup av dina filer innan du utför några uppdateringar.

Om du tror att det är fel på hårdvaran finns det inte mycket du kan göra utan reservdelar och rätt verktyg. Du ska helst inte öppna telefonen om du inte vet precis vad du gör. Risken finns att problemet förvärras om du gör det. Ta med den till oss istället så gör vi en felsökning och lagar din Samsung.

Prislista

Så lämnar du in din mobil, surfplatta eller dator till oss