Telia Care & Repair

Mac och Macbook

Är inte batteritiden vad den en gång varit, är skärmen trasig eller behöver du laga din Mac-dator av någon annan anledning? På Telia Care & Repair har vi auktoriserade tekniker som hjälper dig med reparation av dina Apple-produkter.

Lämna in Mac och MacBook på reparation och lagning

Att lämna in din Mac eller MacBook på reparation är bra både för plånboken och miljön. Genom att laga en trasig skärm, byta batteri eller reparera hårddisken förlänger du livstiden på din dator. Hos Telia Care & Repair har vi auktoriserade tekniker och vi använder originaldelar från Apple.

Observera att det endast är våra center i Stockholm, Göteborg och Sundsvall som tar emot Mac och MacBook.

Att tänka på innan du lämnar in din Mac hos Telia Care & Repair

Tänk på att göra en säkerhetskopia av datorn innan du lämnar in den. Våra tekniker kan behöva återställa datorn vid reparationen eller byta ut delar som påverkar innehållet som finns sparat. Lämnar du in din dator för reparation efter en olycka ska du registrera inlämningen som ett försäkringsärende innan du lämnar in den.

Du kan lämna in din dator till oss även om du har en annan operatör än Telia eller saknar en Telia försäkring.

Vi tar emot följande modeller

Vi tar emot alla modeller av Mac och MaBook från 2013 och nyare.

Var kan jag lämna in min Mac eller MacBook till Telia Care & Repair?