Telia Care & Repair

Apple iPad

Behöver du byta batteri, reparera glas eller laga något annat på din iPad? På Telia Care & Repair har vi auktoriserade tekniker som hjälper dig med reparation av dina Apple-produkter.

Hur går du tillväga om du vill reparera och laga din iPad?

Lämnar du in din iPad för reparation gör vi ett helutbyte av surfplattan till en utbytesenhet i nyskick som kommer direkt från Apple.

Det är inte möjligt att lämna in din iPad för endast batteribyte eller för att laga skärmen.

Vad du ska tänka på innan du lämnar in din iPad hos Telia Care & Repair

Innan du lämnar in din iPad till oss rekommenderar vi att du gör en säkerhetskopia av surfplattan då vi byter ut enheten. Har du en Telia försäkring ska du registrera inlämningen som ett försäkringsärende. Du kan lämna in din iPad till oss även om du har en annan operatör än Telia eller saknar en Telia försäkring.

Prislista

Så lämnar du in din mobil, surfplatta eller dator till oss