Telia Service & reparation

Det är lätt hänt att olyckan är framme och att du behöver reparera till exempel din mobil, dator eller surfplatta. Hos Telia lämnar du in dina produkter till utbildade tekniker. Du är välkommen till oss oavsett om du är kund hos Telia eller inte. Vi hanterar både Apple- och Android-enheter, och använder endast originaldelar vid reparation.

Vi kan bland annat hjälpa dig med reparation av:

Mobiltelefoner
Apple iPhone, Samsung, Sony, OnePlus, Xiaomi, Google, Doro.
Surfplattor
iPad, iPad Air, iPad Pro, iPad Mini, Samsung Galaxy Tab.
Mac-datorer
Vi servar och reparerar iMac- och MacBook-datorer från 2013 och nyare.
Tillbehör
Vi tar emot iPods, andra hörlurar, Bluetooth-högtalare med mera.

Vi kan hjälpa dig med reparation eller service av all hårdvara inköpt via Telia. Vi kan även hjälpa dig med många av de vanligaste modellerna av mobiltelefoner även om de inte köpts via Telia.

Så lämnar du in din trasiga produkt till oss

Telia Care & Repair

Skapa ditt serviceärende här

Pågående ärenden