Förenkla dina fakturor

Med autogiro betalas din faktura automatiskt på förfallodagen. Med e-faktura slipper du pappersfakturan och får den direkt i din internetbank.

Autogiro beställer du enkelt genom att trycka på knappen nedan, allt du behöver är ett BankID. Har du inget BankID kan du istället använda blanketten för Telia Autogiro och skicka den till oss. Vi står för portot.

Kompletterar du även med e-faktura så slipper du eventuell fakturaavgift.

E-faktura beställer du enklast på Mitt Telia, välj abonnemanget och klicka på Beställ e-faktura.  Du kan också beställa e-faktura på din internetbank, klicka du på knappen nedan.

Betala med Telia eFaktura

Med Telia eFaktura får du en elektronisk faktura skickad direkt till din internetbank

Förutom att du slipper faktura-avgiften slipper du också att knappa in datum, summa och OCR-nummer vid betalning. Beroende på när du anmäler e-faktura kan det vara så att du får en till pappersfaktura innan e-fakturan registrerats.

Beställ Telia eFaktura via din internetbank

1. Logga in på din internetbank och välj E-faktura.
  2. Sök på TeliaSonera när du ska lägga till företag som du önskar e-faktura från.
  3. För fakturor som gäller mobiltelefoni eller mobilt bredband väljer du TeliaSonera Mobil/mobiltbredband. För telefoni, bredband och tv så väljer du TeliaSonera Fasttelefon/bredband i din internetbank. För fakturor gällande delbetalning väljer du TeliaSonera Finance delbetalning

Se dina betalningssätt

Om du är osäker på vilka betalningsätt du har på dina fakturor hos Telia, så kan du se det inloggad på Mitt Telia under Fakturainställningar.

E-faktura med automatisk betalning

Många banker erbjuder automatisk betalning av din e-faktura, vilket innebär att faktura läggs upp automatiskt för betalning på förfallodagen.

Läs mer i din internetbank.

Kombinera med autogiro

Vill du att beloppet ska dras automatiskt från ditt bankkonto kan du även skaffa Telia Autogiro.

Fakturan ser du på Mitt Telia och i din internetbank.

Beställ Telia Autogiro

För att beställa Telia Autogiro behöver du först logga in på Mitt Telia

Förbereder BankID

Starta säkerhetsprogrammet för BankID på valfri enhet
Starta säkerhetsprogrammet för BankID på enheten för innehavaren av abonnemanget
Starta säkerhetsprogrammet för BankID på enheten för personen som ska betala

Något gick snett

BankID fungerar inte för tillfället. Vänligen försök igen senare.

Något gick snett

Vi kunde inte slutföra din signering. Vänligen försök igen senare.

Något gick snett

Vi kunde inte hitta något BankID för innehavaren av abonnemanget personen som ska betala

Vi slutför nu din beställning

Klart!

Din beställning av Telia Autogiro har nu blivit signerad och inskickad. Dina fakturor kommer nu att betalas direkt från det angivna bankkontot.

Här är din kopia av beställningen

Något gick snett

Vi kunde tyvärr inte slutföra din beställning av autogiro. Vänligen försök igen senare.