XPERIA X – ALLTID STEGET FÖRE

I det nya utförandet har vi provat ut bästa möjliga form och känsla för din hand. Storlek, yta och användarvänlighet. Resultatet är en 5 tums-display med välvda glaskanter och en baksida utan skarvar. En design som gör din Xperia X lika naturlig att hålla i som behaglig att titta på.

Erbjudande

VASSARE OCH SNABBARE BILDER PÅ SPRÅNG

Med Xperia X kan du frysa ditt motiv mitt i rörelsen – med knivskarp skärpa. Den speciella tracking-tekniken i Predictive Hybrid Autofocus gör att kameran själv följer ditt motiv, och kan förutsäga rörelserna. På så sätt fångar du det mest oväntade ögonblick med enastående precision. De korta svarstiderna gör dessutom kameran till Sonys snabbaste hittills. Och Exmor RS™-sensorerna låter dina foton bli tydliga även i svagt sken, såväl selfies som bilder med huvudkameran.

VÅRT SMARTASTE BATTERI HITTILLS

Vid normal användning räcker batteriet upp till två dygn, vid varje laddning. Men Xperia X känner också av batteriets belastning och temperatur och kan på så sätt ladda det optimalt vid varje tillfälle. Den nya tekniken, Qnovo Adaptive Charging, gör att du kan ladda mer på kortare tid och även förlänga batteriets livslängd.

Erbjudande
Erbjudande

HÅLL KOLL PÅ HÄLSAN

Din puls, dina rörelser, din sömn, och till och med om du är lugn eller uppspelt. SmartBand 2 mäter din puls och stressnivå så att du kan besluta om du ska ta det lugnt eller köra hårt idag.