SKAFFA GALAXY S8 OCH S8+

Nya Samsung Galaxy S8 och S8+ är utrustade med iris-skanner, infinity-skärm och en grym kamera. Köp S8 med abonnemang redan i dag, Fri surf Sociala medier i EU/EES ingår.

MED VÅRA ABONNEMANG FÅR DU:

Erbjudande

GRÄNSLÖS UPPLEVELSE MED INFINITY-SKÄRM

Den nya, kantlösa designen gör att skärmen känns enorm och du kommer alltid åt kameran, kalendern och dina favoritappar med ett fingersvep. Det längre formatet gör också att du enkelt kan navigera med bara en hand och dela upp skärmen i olika fönster.

Erbjudande
Erbjudande

IRIS-SKANNER – LÅS UPP S8 MED ÖGAT

Skydda innehållet i din mobil på ett säkert och smidigt sätt – med hjälp av dina ögon. Galaxy S8 är utrustad med både fingeravtrycksläsare och en ny iris-skanner som är upp till 200 gånger säkrare som identifiering än fingeravtryck.

KNIVSKARPA BILDER I ALLA LÄGEN

Låt inte mörker och snabba rörelser hindra dig från att ta knivskarpa bilder. 12 MP-kameran är utrustad med ett objektiv som släpper in mer ljus och ett fokus som är lika snabbt och exakt som dina egna ögon.

Erbjudande
Erbjudande

EXTRA VATTENTÅLIG OCH ALLTID REDO

Slipp oroa dig för att tappa mobilen i badkaret. Galaxy S8 tål att sänkas ner i ett vattendjup på upp till 1,5 meter i hela 30 minuter. Så oavsett om du är på stranden, i köket eller ute i regnet kan du använda den precis som vanligt.

FRÅGOR OCH SVAR OM FÖRKÖPET

När kommer jag att kunna få min S8 eller S8+?

Vi kommer att skicka din mobil till dig så fort den har kommit till vårt lager. Du kan alltid själv följa din status på  Mitt Telia.

Vad händer om jag inte hämtar ut min förbokade mobil i butik?

När du får ett sms från din Telia-butik har du fem dagar på dig att hämta ut din bokade mobil, därefter makuleras beställningen.

Hur påverkar de nya abonnemangen och priserna mig som redan har förköpt en S8?

Du som förköpte Galaxy S8 eller S8+ innan den 11/4 får det abonnemang och det månadspris som du beställde då, och alltså inte våra nya Mobil Komplett-abonneman som vi bytte till den 11/4. Vill du byta upp dig till mer surf senare kan du självklart göra det på Mitt Telia.

Kan jag förköpa om jag har bindningstid kvar?

Har du mer än tre månader (90 dagar) bindningstid kvar på ditt nuvarande abonnemang kan du beställa en slutfaktura och binda om dig med en ny mobil – kontakta Kundtjänst på 90 200 så hjälper vi dig.

Har du mindre än tre månader (90 dagar) kvar så kan du teckna ett nytt erbjudande nu direkt.

Tänk på att det behöver gå minst ett dygn efter att slutfakturan är skapad, innan du kan lägga din nya beställning. Vid boka/hämta i butik går det bra att lägga reservationen samma dag, då abonnemanget läggs upp i butik vid upphämtning.

Hur ser jag min bindningstid?

Du kan se din bindningstid under abonnemangsvyn på Mitt Telia.

Jag har längre bindningstid än 3 månader, kan jag förköpa?

Har du mer än tre månader (90 dagars) bindningstid kvar på ditt nuvarande abonnemang kan du beställa en slutfaktura och binda om dig med en ny mobil – kontakta Kundtjänst på 90 200 så hjälper vi dig. 

Vilka tillbehör funkar den nya mobilen med?

Nya Samsung Galaxy S8 samt S8+ fungerar med alla USB-C laddkablar samt med modellspecifika tillbehör som exempelvis skal och skärmskydd.

Kan jag som redan har Spotify Premium ta del av erbjudandet?

Ja, erbjudandet gäller både nya och befintliga kunder med ett mobilabonnemang med/eller utan bindningstid.

Har du ett konto via Spotify måste du först nedgradera dig till Spotify Free och flytta över det till Telia. Läs mer om det här.

Har du ett konto via Telia får du dina fria månader automatiskt och behöver inte göra någonting.