Vinster

 

1:a pris

Du och dina vänner får gå på Svenska Hjältar galan på Cirkus den 14 december. Innan galan får du och dina vänner träffa Zara Larsson.

 

Om 1:a priset

Telia bjuder på 10 galaplatser för vinnaren med vänner den 14 december på Cirkus. Transport eller övernattning är ej inkluderat. Vinnaren och medföljande vänner får också möjlighet att träffa Zara Larsson innan galan på Scandic Hasselbacken. Information om tider meddelas till vinnaren senast 1 december.

Tävlingsregler

 

Genom att ladda upp din bild/film och tagga den med #kärleksspamma godkänner du ditt deltagande i tävlingen, våra tävlingsvillkor samt användarvillkoren för Instagram. Genom att delta i tävlingen intygar du också att du själv har tagit bilden/filmen. Telia förbehåller sig rätten att flagga och/eller ta bort bilder/filmer som bedöms vara olagliga eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande liksom sådana bilder/filmer som kan vara föremål för rättighetsintrång.

 

Tävlingen är öppen från den 15 oktober 2015 till den 30 november 2015 för alla som inte är anställda eller anhöriga till anställda på Telia eller några av Telias partners.

 

Den personen med den enligt juryn bästa bilden/filmen som visar på bra spridning av kärlek vinner enligt vinstplanen ovan.

 

Varje person får lämna in fler än ett tävlingsbidrag, men om fler än ett från den personen läggs ut i eget Instagramflöde är det enligt juryns enväldiga beslut endast det bästa av bidragen som räknas.

 

Juryn består av medarbetare på Telia. Juryns beslut kan inte överklagas och priserna kan inte bytas mot kontanter. Personen med det bästa bidraget enligt juryn kontaktas senast 1 december 2015 genom kommentar på bilden för info om hur priser utdelas. Om vinnaren inte har kontaktat Telia inom tre dygn förbehåller vi oss rätten att utse en annan vinnare.

 

Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Är vinnaren under 18 år krävs målsmans tillstånd. Telia förbehåller sig rätten att fritt disponera inlämnade bidrag. Detta inkluderar men är inte begränsat till publicering på Telias Instagramflöde @teliasverige. Telia förbehåller sig rätten att vid behov utan meddelandekrav ändra regler eller göra nödvändiga granskningar av inlämnade tävlingsbidrag för att minimera risken för oegentligheter.

 

Tävlingen anordnas av Telia. Vid frågor eller synpunkter rörande tävlingen vänligen kontakta Telia-Vinnarkontakt@tms.telia.se