Beställ Play+ Stor

Här kan du som har tv-paket Stor beställa Play+ Stor. Nu optimerar vi din tv-upplevelse genom att ta tv-tjänsten vidare till alla dina skärmar. Play+ Stor ingår nu som en del i ditt tv-paket (kostade tidigare 69 kr/mån). Det innebär att du kan se dina tv- och filmfavoriter var du än är. Samtidigt genomför vi en prisjustering för tv-paket Stor.
 

Beställ Play+ Stor

Kom igång med Play+ Stor

  • Kom igång med Play+ Stor

    För att börja använda Play+ Stor går du in på respektive enhet (surfplatta, mobilen mm.) och laddar ner appen. Hämta för iPhone/iPad, Android och Windows Phone.
     

    I datorn kommer du åt tjänsten via playplus.telia.se och loggar in med det användarnamn och lösenord du valt. För att använda Play+ i datorn krävs att man installerar programmet Silverlight, som du hittar här.

  • Play+ Stor - tv på alla skärmar

    Med Play+ Stor får du tillgång till ditt tv-utbud – utom kanal 3, 6, 8, 10 och FOX – på alla dina skärmar, till exempel i mobilen, surfplattan och på datorn. Du kan titta på tv precis var och när du vill, enligt tv-tablån eller från playtjänsterna vid en annan tidpunkt. Vilka playtjänster du har, speglas av de tv-paket du har valt. Självklart kan du också hyra film i Filmbutiken.

Villkor

Allmänna
Tjänsten fungerar inte utanför Sverige. Det beror på att kanalernas sändningsrättigheter bara gäller i Sverige. Om du avslutar dina abonnemang hos Telia (undantaget Telia Bas) kommer ditt tv-paket till Play+ samtidigt att avslutas. Däremot kan du alltid ha kvar ett Play+ konto för att hyra film. 1 månads uppsägningstid gäller både på tv-paketet och Play+ kontot.

Tv-paket Stor i din vanliga tv påverkas inte. Där har du även de kanaler som inte finns på Play+ Stor, dvs kanal 3, 6,8,10 och FOX

Byte
Om du byter från ett tv-paket som berättigar till rabatt på ett tv-paket med Play+ sägs ditt nuvarande Play+ automatiskt upp samtidigt. Därefter kan du beställa det igen till ordinarie pris.

Teliaabonnemang
Tv-paket kan tecknas av dig som har antingen tv, fast bredband, mobilt bredband eller mobilabonnemang (ej kontantkort) hos Telia.

Antal enheter per konto
Du kan använda Play+ tjänsten på upp till fyra olika registrerade enheter (pc, Mac, smartphone och surfplatta), men bara vara aktiv på en enhet åt gången. Enheten registreras automatiskt när du loggar in i Play+.

En registrerad enhet är låst i 30 dagar och går därefter att byta ut mot en annan enhet. Vi byter ut den enhet som har äldst användningsdatum om det finns flera enheter med äldre registreringsdatum än 30 dagar bakåt i tiden. Bytet av enhet sker automatiskt genom att du loggar in från en ny enhet.
När du har fyra registrerade enheter och loggar in från en femte enhet, inom de 30 dagarna, får du upp ett felmeddelande som ber dig logga in med en av de tidigare använda enheterna.

Mobiler och surfplattor
På våra supportsidor finns mer information om vilka mobiler och surfplattor Play+ apparna fungerar på.

Till supportsidorna

Uppkoppling
För att titta på Play+ behöver du minst en bandbredd på 0,5 Mbits/s. Vi rekommenderar dock en bandbredd på 2 Mbit/s eller högre. Ju mer bandbredd som finns, desto bättre bildkvalitet får du.

Det går utmärkt att titta på Play+ tjänsten om du har ett mobilt 3G-abonnemang, med det blir ännu bättre kvalitet med ett 4G-abonnemang. Tjänsten anpassar bildkvaliteten (bitrate) efter hastigheten på uppkopplingen.

1 timmas tittande på Play+ förbrukar följande:

Uppkopplingshastighet       Gigabyte (GB)
0,2 Mbps                             0,09 GB
0,5 Mbps                             0,22 GB
1,2 Mbps                             0,53 GB
2 Mbps                                0,88 GB

När du är uppkopplad över wifi, t.ex. ett trådlöst nätverk hemma eller Telia Wifi, så påverkas inte den mobila dataförbrukningen.

Extrakonto
Extrakontot kan ha annat tv-paket än huvudkontot. Du kan inte säga upp huvudkontot och ha extrakontot kvar. Beställ Extrakonto på Mitt Telia.