Av: Alexander Borodin | 2022-06-29

Äntligen dags för lata sommardagar och tid över för mysiga filmer tillsammans med hela familjen. I år blir många sommarresor fyllda med mer väntan än vanligt. Det är bara att gilla läget - det innebär i alla fall fler tillfällen att streama bra filmer och serier. 

Du har väl förresten inte missat att du kan samla dina favoritstreamingtjänster och få ett bättre pris? Just nu har vi kampanjpris på våra tre obegränsade mobilabonnemang med streamingtjänster, oändlig surf och 5G samlat i ett. Du betalar endast 499 kr/mån det första året. Du kan också välja ett av våra Tv- och Streamingpaket med underhållning från 199 kr/mån. Du får friheten att streama all underhållning på valfri enhet från Netflix och C More. Du kan koppla en Apple-TV eller Chromecast mot tv:n i sommarstugan.

Här har vi laddat upp med massor av fina streamingtips för hela familjen med både nya och klassika filmpärlor att mysa till sommaren 2022.

Jag är Zlatan

Äntligen är filmen om Zlatan här. "Jag är Zlatan” är en sann underdog-story om killen från Rosengård som inte hade något, men som fick allt - med talang, hårt arbete och trots motgångar vågade tro på sig själv och sin livsdröm. Går att hyra via Telia Play. 

Sing 2

Utan de rätta kontakterna måste Buster och hans artister - inklusive den plågade grismamman Rosita, det rockande piggsvinet Ash, den seriösa gorillan Johnny, den blyga elefanten Meena och, naturligtvis, den svinaktigt extraordinära provokatören Gunter – ändå på något sätt ta sig in på världsberömda Crystal Entertainment, som drivs av en hänsynslös mogulvarg. Om ni mot förmodan har missat den första filmen – så är den ett måste!! Finns att hyra på Telia Play.

Familjen Addams

Den rysligt roliga familjen Addams är tillbaka i denna animerade familjekomedi. Här får vi följa äkta paret Gomez och Morticia när de bosätter sig i ett gammalt kråkslott i New Jersey och gör sig hemmastadda med övriga familjen, däribland barnen Wednesday och Pugsley. I uppföljaren får vi följa familjen när de ger sig ut på en eländig semester. Familjen Addams 1 finns på C More & 2:an på Viaplay.

Bert

Ny orginalserie i 10 avsnitt för C More om 14-åringen Bert Ljung och hans ständiga jakt på kärlek i den fiktiva staden Öreskoga. Längs vägen stöter Bert på alla möjliga hinder i form av snygga gitarrkillar, pinsamma föräldrar och plötsliga akneutbrott. Kompisgänget stöttar varandra genom tonårstidens alla utmaningar, stora som små. Bert är baserad på den älskade bokserien av Anders Jacobsson och Sören Olsson. På C More. 

Sune x 4

Fyra svenska familjefilmsfavoriter med Sune finns nu samlade på C More. Här vi får följa med Sune och hans smått kaotiska familj: Sune i Grekland, Sune i fjällen, Sune på bilsemester och Sune vs. Sune. På C More.

Mysteriet om herr Länk

Tecknad film från Storbritannien om äventyraren sir Lionel Frost som anser sig vara världens främsta upptäckare av mytologiska varelser. Herr Länk å sin sida tror sig vara den sista av sitt slag. Tillsammans med den uppfinningsrika Adelina Fortnight beger sig denna trio ut på en resa för att söka herr Länks avlägsna släktingar i den sagolika dalen Shangri-La. Animerat äventyr av bolaget bakom filmer som Coraline och ParaNorman. På C More. 

Den hemliga trädgården

Mysig brittisk familjefilm när den är som bäst passar alltid på en regnig sommardag.  En ny version av Frances Hodgson Burnetts klassiska roman om Mary, en 10-årig engelsk flicka som vuxit upp i Indien. Men efter att hennes föräldrar dött skickas hon att bo hos sin vresige morbror Lord Archibald (Colin Firth) på hans ensliga gods i Yorkshire. Här träffar hon hans sjuklige son Colin och upptäcker att godset ruvar på såväl familjehemligheter som en fantastisk magisk trädgård. På C More.

Ronja Rövardotter

Samla familjen för en riktig högtidsstund tillsammans med Astrid Lindgrens underbara sagoklassiker om Ronja Rövardotter. På C More / SF Kids finns både den tecknade serien och Tage Danielsson klassiska filmatisering tillgänglig. Vi slår ett extra slag för filmklassikern. 

The Sea Beast (Havsmonstret)

Är en av de filmer som går att se när Telias 5G buss är på turné i sommar tillsammans med Netflix. Passa på om bussen är nära dig – annars ser du ju såklart Havsmonstret på valfri skärm!! Animerad film där vi får följa en legendarisk äventyrare som jagar sjöodjur. Men när en flicka smyger ombord på skeppet och blir vän med det farligaste av alla odjur vänds hans liv upp och ner. På Netflix från den 8 juli. 

Apollo 10½: A Space Age Childhood

Tecknad äventyrsfilm som passar barn (även vuxna barn) som tycker rymden och raketer är spännande. Vi får följa berättelsen om den första månlandningen, sommaren 1969, från två olika perspektiv. Astronauterna och de andra inblandade i den lyckade rymdresan, och genom en ung pojke som växer upp i Houston, Texas, och har egna intergalaktiska drömmar. På Netflix.

Fantastiska vidunder: Dumbledores hemligheter

Den tredje "Fantastiska vidunder"-filmen. Mäktige Gellert Grindelwald får allt mer makt och samlar ihop sin armé för att styra över världen. Det är upp till Albus Dumbledore och Newt Scamander att försöka hindra honom. På HBO Max. 

Flummlarna

Av misstag råkar Op och Ed ut för en tidsresa från Galapagosöarna 1835 till dagens Shanghai, där de upptäcker att flummlarna är utdöda! Nu är det upp till det knasiga paret att rädda sin art. På Viaplay.

Ainbo: Amazonas väktare

Ainbo är berättelsen om en ung flicka som föddes och växte upp i den djupaste djungeln i Amazonas. En dag upptäcker hon att hennes hemland hotas och nu måste hon ge sig ut på en resa för att söka hjälp. På Viaplay. 

Billy Elliot

Berättelsen om 11-årige Billy Elliot, den engelske gruvarbetarsonen som finner nya livsdrömmar inom balettens värld. Upplyftande och hjärtevärmande om att slå sig loss från fördomar och vara sann mot den man faktiskt är. På Viaplay. 

Streama film med Telia

  • Vi har tre streamingpaket med underhållning till våra obegränsade mobilabonnemang.
  • Du kan också välja ett av våra Tv- och Streamingpaket
  • I paketen ingår alltid Telia Play med Hyrfilmsbutiken.
  • Du kan välja streamingpaket och kombinera C More, Netflix, HBO Max och Viaplay.
  • När du samlar din streaming hos oss får du bättre pris.

Mer från Digital förälder

Underhållning & spel

Streamingtips för lata sommardagar

Erbjudande

Bättre pris tillsammans

Pris 219 kr/mån per Extra användare

Kvinna i hängmatta.

Underhållning & spel

Poddar & ljudböcker för stora och små