Telia Bredbandstelefoni

Ring som vanligt med bredbandstelefoni

Skaffa Telia Bredbandstelefoni och ring som vanligt - fast via ditt bredband - inom Sverige till fasta telefoner och svenska mobilnummer. Det ingår i din månadsavgift. Övriga samtal som samtal till utlandet och till olika betaltjänster (t ex röstning, insamlingar) betalas i efterhand på samma faktura.

Du som har kollektivt avtal
Din bredbandstelefoni betalas via avgiften för ditt boende och du betalar för dina samtal inom Sverige och till svenska mobilnummer. Du har även möjlighet att beställa ett prisavtal som ger dig obegränsade samtal inom Sverige till fasta telefoner och svenska mobilnummer.

Tillval till Bredbandstelefoni

Om du vill kan du komplettera med Röstbrevlåda dit du styr dina samtal när du inte kan svara, eller Nummerpresentation, så kan du se från vilket nummer någon ringer eller har ringt. Vidarekoppling ingår, och med bredbandstelefoni kan du vidarekoppla din telefon till flera telefoner samtidigt, exempelvis mobiltelefoner och fasta telefoner. Du hanterar dina tillval genom att logga in på Mitt Telia på telia.se.

Larm via bredbandstelefoni

De flesta larmleverantörer har ny teknik som gör att man kan ha larm och bredbandstelefoni. Kontakta din larmoperatör om du exempelvis har personligt trygghetslarm eller inbrottslarm i bostaden för att kontrollera om det fungerar med Telia Bredbandstelefoni.

Villkor Telia Bredbandstelefoni

Du behöver ha fast bredband från Telia för att kunna beställa Telia Bredbandstelefoni. För tjänsten gäller Telias Allmänna och särskilda villkor för tjänster till konsumenter. Läs mer på telia.se/villkor

Fakturaavgift tillkommer för pappersfaktura. Med e-faktura slipper du fakturaavgiften. Läs mer på telia.se/efaktura

Med ett abonnemang från Telia betalar du för samtalen i efterhand. Vi gör därför en kreditprövning i samband med att du beställer ett nytt abonnemang.

För att se priser för Telia Bredbandstelefoni gå till telia.se/priser