Vad ingår i F-Secure Safe?

Skydd mot virus, skadeprogram och intrång när du gör allt från att shoppa till att utföra bankärenden
Skydd för din personliga information som bilder och kontakter
Har du barn kan du bestämma hur länge de ska surfa samt blockera sidor eller appar du anser vara olämpliga
Flexibel möjlighet att ändra antalet skyddade enheter
Genom F-Secures portal My SAFE kan du till exempelvis hitta en borttappad mobil
Tjänsten fungerar med iOS, Android, Mac och PC
Ingen bindningstid eller uppsägningstid

Frågor & svar

Varför bör jag uppgradera till F-Secure SAFE?

Vi rekommenderar dig att uppgradera till F-Secure SAFE med anledning av att Säker Mobil inte längre kan utvecklas vidare. Vi strävar hela tiden efter att förbättra våra tjänster, därför tar vi bort Säker Mobil och erbjuder istället F-Secure SAFE.

Idag när vi använder våra datorer, surfplattor och mobiler till så mycket finns det många hot på internet att skydda sig emot. Därför är det viktigt för oss på Telia att kunna erbjuda dig ett komplett skydd för att undvika virus och intrång, så att du och dina nära kan fortsätta surfa tryggt och säkert på alla dina enheter.

Hur kommer jag igång med F-Secure SAFE?

Beställ F Secure Safe här. Följ sedan instruktionerna för att slutföra registreringen.

Om du får problem med installationen hittar du vår enkla guide här, som hjälper dig installera och komma igång med tjänsten.

Vad händer när tjänsten Säker Mobil avslutas?

Den telefon som du installerat Säker Mobil på blir oskyddad den dag tjänsten upphör. Om du inte ersätter Säker Mobil med ett nytt säkerhetspaket, kan det innebära att telefonen bland annat kan drabbas av virus. Med F-Secure SAFE kan du, utöver din telefon, skydda dina övriga enheter så som surfplatta och dator.

Hur avinstallerar jag Säker Mobil?

Vid installation av F-Secure SAFE avinstalleras Säker Mobil automatiskt. Du behöver bara ta bort appen. Om den automatiska avinstallationen inte skulle fungera, klicka här och följ de enkla instruktionerna.

Hur ser mitt nya erbjudande med F-Secure SAFE ut?

För att du i lugn och ro ska njuta av det trygga livet online med F-Secure SAFE ger vi dig ett unikt erbjudande på 29 kronor i månaden i 12 månader.

Skyddet gäller för hela tre enheter vilket gör att du kan skydda datorn, mobilen och surfplattan. Efter 12 månader kommer du att debiteras ordinarie pris på 49 kronor i månaden. Du sparar alltså 240 kronor med det här erbjudandet.