Spara tusentals kronor
med ett fiberpaket

Kombinera din fiberanslutning med ett riktigt förmånligt erbjudande på tjänster från Telia.

Gör det enkelt - samla allt hos oss

Genom att kombinera anslutningen till Öppen Fiber med tjänster från Telia, skaffar du allt du behöver till ditt uppkopplade hem. Du får rabatt på fiberanslutningen och kampanjpris på både bredband och tv-paket – i ett helt år.

 

Dessutom kommer en tekniker hem till dig och hjälper dig att installera och komma igång med tjänsterna.

 

Skriv in din adress för att se alla våra erbjudanden och priser.

 

 

 

Fibertjänster som du kan välja bland i våra paket

Kundernas favorit

Ett snabbt och stabilt bredband som klarar att hela familjen surfar, gamear och streamar musik, tv och film – samtidigt.

100 Mbit/s både uppströms och nedströms
Wifi-router Plus, anpassad för fiberhastigheter och trådlös tv, ingår (värde 999 kr)
Fri frakt
Startavgift tillkommer: 399 kr (ingår om du är Telia bredbandskund idag)

Erbjudande
Erbjudande

Vårt bästsäljar-tv-paket

Sveriges populäraste kanaler kryddade med bl.a. Eurosport och Discovery. Tillgång till Sveriges största Filmbutik, streamingtjänsten Play+ och vår Pay-per-view-tjänst ingår.

40 kanaler, 20 playtjänster
Tv-boxen Arris VIP 4302 med Bluetooth-fjärrkontroll ingår (värde 1299 kr)
Fri frakt
Vi bjuder på startavgiften! (värde 399 kr)

Frågor & svar

Vem kontaktar jag för beställning?

Öppen Fibers säljare är i ditt område och kommer i dagarna knacka på hemma hos dig. De kan berätta mer om vårt erbjudande och ta emot beställningar.

Du kan också kontakta Öppen Fibers kundtjänst, så hjälper de dig att lägga en beställning. Observera att Telias kundtjänst inte kan ta emot beställningar av fiberanslutning eller erbjudandet om fiber och fibertjänster i ett.

Jag är redan Teliakund - kan jag ändå beställa detta erbjudande?

Ja, det kan du. Efter att du har beställt fiberpaketet så kommer kundtjänst att kontakta dig. Då ser vi bland annat över eventuella befintliga abonnemnag och hjälper dig föra över dem till ditt nya avtal.

Jag vill ha bredbandstelefoni, ett annat tv-paket eller högre hastighet - vad gör jag?

De tjänster som gäller som förval vid fiberanslutningen är endast en miniminivå. Kundtjänst kontaktar dig efter att du beställt ditt fiberpaket. Då har du möjlighet att beställa till exempelvis bredbandstelefoni.

Efter att din fiberanslutning är på plats och du kommit igång med fibertjänsterna kan du också, när som helst, logga in på Mitt Telia för att t.ex. lägga till tv-paket.

På Mitt Telia hittar du även dina aktiveringskoder och dina fakturor.

Varför måste jag binda upp mig så länge på fibertjänsterna?

Du får en rabatt på 3000 kr på fiberanslutningen och andra förmåner (tex ingår tv-box). Efter bindningstiden på 2 år kan du enkelt byta tjänster eller tjänsteleverantör.

Är ”Telia Öppen Fiber” verkligen ett öppet fibernät när ni binder kunder i tjänsteavtal i 24 månader?

Som kund har du två val. Antingen köper du fiberanslutning och fibertjänster i ett paket, med rabatt på fiberanslutningen och med bindningstid. Eller så kan du, precis som tidigare, beställa Öppen Fiber utan förval av fibertjänster.

Vi måste vara konkurrenskraftiga och bindningstid blir alltmer vanligt på marknaden. Andra aktörer erbjuder redan liknande paket.