Erbjudande

100 GB i väntan på något gott!

Att behöva vänta på sin nya iPhone är trist, vi vet. Som tack för ditt tålamod och för att göra väntan åtminstone lite roligare bjuder vi på massor av extra surf. Surfmängden finns redan på ditt abonnemang, så det är bara att köra. Vi har samlat vanliga frågor och svar nedan.

 • 100 GB extra surf
 • Gäller i 3 månader
 • Fylls på ovanpå all annan surf som du har
 • FRÅGOR OCH SVAR OM IPHONE 7

  Hur lång tid har jag på mig att använda surfmängden?

  Du kan använda den extra surfmängden på 100 GB så länge den räcker i 3 månader, om du inte har surfat upp hela surfmängden innan dess försvinner det som är kvar.

  Vad händer med den surfen som ingick i erbjudandet när jag förköpte iPhone 7 med mobilabonnemanget Komplett 4 GB eller högre?

  Den är självklart kvar och kommer laddas på i samband med att du hämtar ut din nya iPhone. De 100 GB du får nu är utöver de som ingick i förköpserbjudandet.

  Vem får den extra surfen?

  Du som förköpte iPhone 7 eller iPhone 7 Plus som mellan den 9:e till 15:e september, som fortfarande inte fått den levererad och som har ett befintligt privat mobilabonnemang hos oss.

  Kan jag se när jag får leverans av mina nya telefon?

  Ja, leveransen kan du själv följa på telia.se/leverans och även via bekräftelse-smset. Leveransdatumet är preliminärt fram tills du får ett kollinummer. Om du har beställt förköp och valt att hämta i butik kommer du få ett sms när din telefon finns för avhämtning.

  Jag har inte fått någon typ av bekräftelse från er – hur ser min leverans ut?

  Har du förköpt din nya iPhone 7 eller iPhone 7 Plus och valt att hämta den i butik, kommer du få ett sms från din Telia butik när den finns tillgänglig för avhämtning.

  När du beställer en ny iPhone får du ett sms där du kan följa din leverans på telia.se/leverans.

  Om du inte har fått något sådant sms, kontakta kundtjänst så kan de med hjälp av ditt ordernummer/personnummer/organisationsnummer se hur det ligger till med din leverans av din nya telefon.

  När kommer jag att få min telefon?

  Apple har inte gett oss bättre besked om när leveransen av din iPhone sker. Vi förstår att väntan är trist och gör allt för att den ska bli så kort som möjligt. Du kommer får ett sms när din orderstatus ändras, och kan även följa den på telia.se/leverans. Leveransdatumet är preliminärt fram tills du får ett kollinummer.

  Om jag vill byta telefon till en annan modell eller färg, hur fungerar det?

  Självklart kan du byta, men då annulleras din gamla beställning och du hamnar sist i kön på den modell som du väljer i stället.