Filmer, tv-program och serier med premiär i mars

Av Anna Petersson, 3 mars 2020

Massor med familjeunderhållning i tv-rutan, nya originalserier och storfilmer i Filmbutiken. Vi listar de hetaste programmen, serierna och filmerna som är värt att ha koll på.

Succéprogrammet har tagit steget ut i världen. Den 3 mars har Bonde söker fru – Jorden runt premiär! Vi får följa svenska bönder runtom i världen, på platser som Australien och Moçambique, när de letar efter kärleken. Du ser programmet på TV4 och C More.

Är du sugen på mer äventyr? Då kan vi glädja dig med att Robinson är tillbaka! Följ ett gäng äventyrslystna svenskar som tävlar om att klara sig längst på en öde ö. Programmet har premiär på TV4 och C more den 15 mars.

Du bjuds på ännu mer familjeunderhållning när Let’s Dance drar igång igen den 20 mars. Kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med några av Sveriges bästa tävlingsdansare. Denna säsong ser du bl.a. Penny Parnevik, Jan Björklund och Siw Malmkvist.

Får du inte nog av Leif GW?

Vi är vana att se honom analysera brott. Men den 2 mars börjar en dokumentärserie med Leif GW Persson, där han fördjupar sig i ett antal historiska händelser eller samtida skeenden som format Sverige. Första avsnittet av Leif GW om har premiär den 2 mars på TV4 och C More.

Tycker du om både Leif GW och kriminalserier? Då ska du inte missa den nya originalserien Bäckström, baserad på Leif GWs böcker om kriminalkommissarien Evert Bäckström, med Kjell Bergqvist i huvudrollen. De två första avsnitten har premiär på C More den 23 mars. På TV4 är det premiär tisdag den 7 april.

Nytt på HBO Nordic

Westworld är tillbaka! Dolores har lyckats fly Westworld och bosätter sig i ”vår” värld, i Los Angeles. Gör dig redo för ett sci-fi-äventyr i åtta spännande delar med start den 16 mars.

Better things är komediserien där vi får följa Sam, en ensamstående mamma som försöker slå igenom som skådis i Hollywood. Den efterlängtade säsong 4 har premiär den 6 mars.

Premiärer i Filmbutiken

Den 2 mars har den svenska komedin Tills Frank skiljer oss åt premiär i Filmbutiken. Vera har tröttnat på singellivet och att vara olyckligt kär i sin kollega Frank, och med hjälp av sin livscoach försöker hon förändra sitt liv.

I disneyäventyret om den onda fen i Törnrosa, Maleficent 2, ser du bl.a. Angelina Jolie, Elle Fanning och Michelle Pfeiffer. Filmen har premiär i Filmbutiken den 2 mars.

För dig som gillar sci-fi och action har Terminator: Dark fate premiär i Filmbutiken den 16 mars. Arnold Schwarzenegger och Linda Hamilton återförenas på vita duken, 28 år efter Terminator 2 – Judgement Day. Nya filmen bjuder på ännu mer action, tidsresor, spänning och specialeffekter.

Till Filmbutiken

Ännu inte tv-kund?

Skaffa tv- eller Play-paket med Telia

  • Telia Tv

    Vi har Sveriges nöjdaste tv-kunder för femte året i rad!

    Läs mer
  • Telia Play

    Vi har massor av Play-paket för dig som bara vill streama!

    Läs mer