Telia Bredband via mobilnätet

Surfa snabbt och säkert med en kraftfull router anpassad för hemmabruk.

Erbjudande: Vi bjuder på första månadsavgiften och 3 fria månader med virusskyddet F-secure Safe!

Beställning: Kontakta oss på 020-34 12 40, vardagar kl 08:00-16:30

Erbjudande

Telia Bredband via mobilnätet: från 329 kr/mån


Det här ingår:

- Router, Huawei B525
- 100 GB surf/månad
- Fria hastighetsbyten - gör dem enkelt själv via Mitt Telia
- Fem e-postdresser från Telia

Välj mellan hastigheterna:

- Bredband 8: 329 kr/mån (2-8 Mbit/s)
- Bredband 30: 359 kr/mån (5-20 Mbit/s)

Villkor: 12 mån bindningstid, 1 mån uppsägningstid. Erbjudandet "Vi bjuder på första månadsavgiften" (värde från 329 kr) och "3 fria månader F-secure SAFE" (värde 147 kr) gäller de kunder vars fasta tjänster stängs ner och som erbjuds alternativa tjänster via mobilnätet.
Vilken bredbandshastighet du får beror på hur 4G-täckningen ser ut där du bor.
Fakturaavgift tillkommer per pappersfaktura. Med Telia eFaktura slipper du fakturaavgiften.

 

Så här fungerar det


Den nya tjänsten för bredband i hemmet heter Telia Bredband via mobilnätet.

En wifi-router ingår och den är speciellt anpassad för att användas i hemmet. Routern har två kraftfulla inbyggda antenner som fångar upp även svaga mobilsignaler på ett mycket effektivt sätt. Det gör att det oftast fungerar även där man upplever dålig mobiltäckning med en vanlig mobiltelefon. I vissa fall räcker det dock inte med de inbyggda antennerna i routern och då kan vi montera en utomhusantenn på ditt hus. För de nya tjänsterna kopplar du dator och surfplatta till routern på samma sätt som du gör idag.

För bästa möjliga surf, rekommenderar vi att du ställer routern så nära ett fönster som möjligt, t.ex på en fönsterbräda. Prova gärna i fönster med olika väderstreck.

 

Prisvärda tillvalstjänster som gör ditt bredband bättre

Telia Play+

Vi kan inte leverera vår traditionella tv-tjänst via mobilnätet. Men med appen Play+ kan du se tv, serier och film på alla skärmar. Titta enligt tv-tablån, streama när du vill och se film i Filmbutiken från din mobil, surfplatta, dator, Apple TV eller Chromecast. Välj ett tv-paket som passar dig. Sen kan du njuta av tv och serier enligt tablån eller titta när du vill med playtjänster.

Läs mer om Play+

Erbjudande

F-Secure Safe

Tre månader kostnadsfritt för 3 enheter, därefter 49 kr/mån. Skydd för datorer, plattor och mobiler (upp till 10 enheter)

Extra surf

99 kr för 20 GB, 199 kr för 50 GB och 349 kr för 100 GB. Giltighetstiden för den extra surfen är 31 dagar. Enkelt att lägga till om surfmängden tar slut innan månadsskiftet.

Batteribackup

Gör att du kan ringa och surfa under kortare strömavbrott och är ett batteri du enkelt kopplar till utrustningen. Pris: 360 kr.