navigation-profile navigation-search navigation-menu navigation-services navigation-mail navigation-mail navigation-laddarefill navigation-forum navigation-close navigation-plus navigation-minus navigation-chevron-right navigation-newspaper heart

Nytt utseende på dina fakturor

Publicerad: 2017-01-19 10:30 | Taggar: Kategorier:

Vi har uppdaterat layouten på dina fakturor från oss. Fakturan för fast bredband och tv ändrade utseende i mitten av november. I januari följer fakturan för fast och mobiltelefoni.

Nu uppdaterar vi layouten på dina fakturor från oss, för att de ska bli tydligare och mer lättöverskådliga för dig som kund. Fakturan för fast bredband och tv ändrade utseende i mitten av november. I slutet av januari följer fakturan för fast och mobiltelefoni.

Tydlighet och trygghet
Den nya fakturan ger dig en tydligare överblick av det totala beloppet att betala samt vilket datum betalningen ska vara Telia tillhanda, samt är uppdaterad med vår nya logotyp. På fakturans baksida får du en översikt och en mer detaljerad fakturaspecifikation för respektive abonnemang.

Vi har inte ändrat betaluppgifterna – kontonumret till Telia är detsamma.

Support och kontakt
Undrar du över något? På fakturan hittar du svar på de vanligaste fakturafrågorna. Där får du även hjälp med var du kan vända dig med övriga frågor. På telia.se/faktura hittar du mer information som har med fakturan att göra.

 

 

arrow-downt arrow-downt information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic
Chatt

Behöver du hjälp?

Kontakta gärna en av våra rådgivare

Börja chatta Ring mig

Behöver du hjälp?

Chatta gärna med en av våra rådgivare

Behöver du hjälp?

Chatta gärna med en av våra rådgivare

Just nu är det många som vill komma i kontakt med oss.

Alla våra rådgivare är upptagna, vänligen försök igen om en liten stund.