Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer
navigation-profile navigation-search navigation-menu navigation-services navigation-mail navigation-mail navigation-laddarefill navigation-forum navigation-close navigation-plus navigation-minus navigation-chevron-right navigation-newspaper heart telia-logo-reverted global-level-alert-warning global-level-alert-information icon_twitter_footer

Inga avgifter för samtal och datatrafik från Istanbul till Sverige

Publicerad: 2016-06-30 11:11

Telia tillsammans med Tele2 Sverige, 3 Sverige och Telenor Sverige tar bort alla avgifter för samtal och datatrafik från Istanbul till Sverige. Med anledning av de fruktansvärda dåden i Istanbul debiteras inga avgifter för samtal- och datatrafik för Telias och Halebops kunder på plats i Istanbul.

För att underlätta för alla Telias och Halebops kunder på plats i Istanbul att kunna hålla kontakt med nära och kära i Sverige i denna svåra stund, debiteras inga avgifter för att ringa eller ta emot samtal, surfa eller för att ta emot och skicka sms och mms till Sverige.

Den fria trafiken gäller retroaktivt från och med i tisdags 28 juni kl. 21.00 och fram till torsdag den 30 juni kl 21.00.

Våra tankar går till alla drabbade av dåden i Istanbul.
 

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

cf-close-icon cf-add-round-icon cf-remove-round-icon cf-star-icon cf-check-icon
arrow-down arrow-up Telias Twitter Telias blogg Telias YouTube Telias Facebook Telias LinkedIn telia-logo close information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic playbutton