Telia utsedda till bästa operatör

Publicerad: 2016-01-29 11:14 | Kategorier:

Årets mest prestigefyllda pris – Guldmobilen – har delats ut. Vinnare i kategorin Årets bästa operatör blev Telia. - Det känns fantastiskt roligt, säger Jonas Hasselberg, chef för konsumentaffären på Telia, om utmärkelsen.

Mobilgalan äger rum varje år för att premiera goda insatser inom branschen mobiltelefoni. Årets gala, som arrangeras av Mobile Institute och Mobilbusiness, i samarbete med tidningen Mobil, avgjordes nyligen på Skeppsholmen i Stockholm.
En av kvällens höjdpunkter var när Telia fick ta emot priset Årets operatör, som röstats fram av Mobils läsare.
– Vi känner oss både stolta och tacksamma eftersom det här är ett pris där vinnaren är framröstad av läsarna, däribland våra kunder. Vi jobbar hårt för att kunna erbjuda marknadens bästa kundupplevelse och de vassaste tjänsterna. Det här priset är ett kvitto på att vi är på rätt väg, säger Jonas Hasselberg.
Förutom utmärkelsen som Årets operatör blev Telia även vinnare i kategorin Årets mest innovativa IoT-tjänst tack vare Telia Sense
– Vi är både stolta och glada. Det vittnar om det stora intresse som finns kring Telia Sense och hur innovativ denna tjänst faktiskt är, säger Hans Dahlberg, chef för enheten TeliaSonera Global IoT Solutions som utvecklat tjänsten.

Läs mer om Telia Sense här.

Årets Smartphone blev Samsung Galaxy S6 Edge.
Köp den här.

Vill du ha Telia som operatör? Här kan du skaffa abonnemang.

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

cf-close-icon cf-add-round-icon cf-remove-round-icon cf-star-icon cf-check-icon
close information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic playbutton